Geplaatst om 11:41 op 24 oktober 2017 door Alle Jan Anema

Verhuisbericht Anema Salaris & Advies

Grou, 24 oktober 2017

Anema Salaris & Advies is in 25 jaar tijd uitgegroeid tot een specialist op het gebied van salaris-, personeels- en verzuimadministratie. Ook de afgelopen jaren groeiden we door. We kregen er klanten bij, namen personeel aan en kwamen er gaandeweg achter dat we wel wat meer ruimte konden gebruiken. Deze ontwikkelingen, en ons vertrouwen in de toekomst, hebben ons doen besluiten om te verhuizen naar een nieuwe locatie.

Vanaf vandaag, maandag 23 oktober, is Anema Salaris & Advies gevestigd in een mooi, ruim kantoor aan Biensma 34 in Grou. Direct aan de snelweg tussen Heerenveen en Leeuwarden.

Het kantoor waar we ons voorheen bevonden, bij Ane Jan Anema aan huis, ligt slechts 7 kilometer van onze huidige locatie vandaan. Deze nieuwe plek biedt echter een aantal mooie voordelen.

Ambities en bereikbaarheid

Ten eerste geeft deze ruimte ons de mogelijkheid om nog verder te groeien, en dat is altijd goed voor een bedrijf met gezonde ambities.

Daarnaast zijn we fysiek beter bereikbaar, nu we zo dicht aan de A32 zitten. Deze locatie zo pal aan de snelweg zorgt bovendien voor extra naamsbekendheid. Onze bedrijfsnaam prijkt al prominent op de kantoorramen die overigens een prachtig uitzicht bieden op het weidse Friese landschap.

Dezelfde service

Dan het belangrijkste gedeelte. Wat verandert deze verhuizing voor u? Eigenlijk niets. Wanneer u telefonisch contact met ons opneemt, krijgt u nog steeds direct de juiste persoon aan de lijn. We pakken opdrachten nog steeds even snel op en blijven bovenop de veranderende wet- en regelgeving zitten.

Kom eens langs!

Mocht u eens onderweg zijn tussen Leeuwarden en Heerenveen, dan bent u van harte welkom voor een kop koffie. Wanneer u na het nemen van de afslag Grou in de richting van het dorp rijdt, neemt u de eerste rotonde driekwart. Direct na de brug over het kanaal slaat u linksaf, het bedrijventerrein op. U kunt parkeren voor de deur van culinaire groothandel Krikke. Wij bevinden ons in dit pand op de eerste verdieping.

Kantoornieuws van Anema

15 december 2020

Ons kantoor is op op de volgende dagen gesloten: - Maandag 28 december 2020 - Donderdag 31 december lees meer

12 juni 2018

Bij werkgevers en werknemers in Friesland bestaat nog veel onduidelijkheid over de nieuwe Arbowet. lees meer

Stel uw vraag aan de specialisten van Anema. Wij helpen u graag.

Stel uw vraag